Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΝΙΣ


Το Lyttos Beach είναι ήδη γνωστό στον χώρο του τένις. Τα 9 hard courts, τα 12 χωμάτινα γήπεδα (clay courts), 4 γήπεδα padel, γήπεδα beach tennis και ένα γήπεδο pickleball χρησιμοποιούνται καθημερινά για προπόνηση, διασκέδαση ή τουρνουά τένις.

Tennis Camps

Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και χαρίστε στον εαυτό σας μια μοναδική εμπειρία συνδυάζοντας τις διακοπές σας στην Κρήτη με μαθήματα τένις στο Lyttos Beach Tennis Academy. Το υπέροχο κλίμα, η εκπληκτική θέα και τα επαγγελματικά προπονητικά προγράμματα της ακαδημίας μας υπόσχονται να κάνουν τις διακοπές σας στην Κρήτη αξέχαστες.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ:

  • Junior Tennis // Τένις για παιδιά
  • Επαγγελματικά μαθήματα τένις για ενήλικες
  • Οικογενειακές διακοπές με τένις

Προσφέρουμε προπονητικά προγράμματα για όλους τους αθλητές, ξεκινώντας από τους νεότερους (ηλικίας 5 ετών), όλους τους αρχάριους, τους προχωρημένους, τους παίχτες ομάδων, τους παίκτες τουρνουά. Σχεδιάζουμε το κατάλληλο πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την τεχνική και τη στρατηγική σας, ώστε να παίζετε πιο αποτελεσματικά και να αποκτήσετε επαγγελματικό προσανατολισμό στο παιχνίδι σας.

Για τους Power παίκτες, τους παίκτες ομάδων ή τους παίκτες τουρνουά κάθε επιπέδου, παρέχουμε πρόγραμμα sparring partners. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ως sparring partners παίκτες από την Α΄ Εθνική Κατηγορία, την Tennis Europe, την ITF, την WTA και την ATP.

Εκτός από τα πολυάριθμα γήπεδα τένις, στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε επίσης σύγχρονα αποδυτήρια, φυσικοθεραπευτή, εξοπλισμό τένις προς ενοικίαση! Όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε το αγαπημένο σας άθλημα βρίσκονται εδώ, στο Lyttos Beach. Ζήστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών!

Τηλ. +30 2897502588 | Email: sportscenter@lyttosbeach.gr

Video
Δείτε το Βίντεο

Οι υπηρεσίες που περιγράφονται μπορεί να σταματήσουν, να αλλάξουν ή να μειωθούν λόγω της εποχικότητας ή των καιρικών συνθηκών.

Σημείωση: Τον Μάρτιο και από τις αρχές Νοεμβρίου, το Lyttos Beach θα λειτουργεί με συγκεκριμένα τμήματα και υπηρεσίες.

Η ψυχαγωγία και ορισμένα τμήματα όπως το Water Park, τα θεματικά εστιατόρια, τα μπαρ που είναι κοντά στην παραλία δεν θα λειτουργήσουν λόγω εποχικότητας και καιρικών συνθηκών.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ALL INCLUSIVE ΠΑΚΕΤΑ

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ALL INCLUSIVE ΠΑΚΕΤΑ

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

WATER PARK

WATER PARK

21 ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ

21 ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ