• Η ΖΩΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ
    ΣΤΟ LYTTOS BEACH
  • Η ΖΩΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ
    ΣΤΟ LYTTOS BEACH
  • Η ΖΩΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ
    ΣΤΟ LYTTOS BEACH
ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ

Lyttos Beach Resort, η σύγχρονη φιλοξενία στα καλύτερά της. Δίπλα στην πανέμορφη παραλία του παραθαλάσσιου χωριού της Ανάληψης, στον Λιμένα της Χερσονήσου, το Lyttos Beach Resort συνδυάζει αρμονικά τη ζεστή κρητική φιλοξενία με μια δροσερή και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Προσφέροντας ονειρικά καταλύματα και εξαιρετικές υπηρεσίες, το Lyttos Beach Resort είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε την all-inclusive φιλοξενία καθώς και ευχάριστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα. Παραδοθείτε στα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα στην παραλία, την αυθεντική κρητική κουζίνα και την τεράστια γκάμα από συναρπαστικές δραστηριότητες και σπορ που προσφέρονται στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις μας.

Το Lyttos Beach Resort είναι η ιδανική επιλογή για τις οικογενειακές σας διακοπές. Σχεδιασμένο προκειμένου να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες μικρών και μεγάλων, πάντα υπάρχει «στα σκαριά» μια συναρπαστική εμπειρία για τους επισκέπτες μας. Προσφέροντάς σας 24ωρες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες δραστηριότητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, το προσωπικό μας ανυπομονεί να κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες.

Όσο δημοφιλής και να είναι η Χερσόνησος τους καλοκαιρινούς μήνες, οι κρυστάλλινες πισίνες του ξενοδοχείου πάντα φαντάζουν ως ο ιδανικός προορισμός. Η απέραντη ακτογραμμή της Χερσονήσου, με φόντο το πανέμορφο φυσικό τοπίο του χωριού της Ανάληψης, εκεί όπου τα βουνά συναντούν τη θάλασσα, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για την τέλεια παραθαλάσσια απόδραση. Χαρείτε ένα έντονο και ζωηρό καλοκαίρι κάτω από τον ήλιο, με τους φίλους και την οικογένειά σας.  Όποιον χώρο του ξενοδοχείου και να επιλέξετε, το Lyttos Beach Resort δεν θα σταματήσει να σας εντυπωσιάζει.

Είναι σίγουρο ότι οι μικροί επισκέπτες μας θα εγκρίνουν το συναρπαστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και τις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που τους προσφέρουμε. Το Lyttos Beach Resort αποτελεί το καταφύγιο των οικογενειακών σας διακοπών: εκεί όπου η φυσική ομορφιά εναρμονίζεται με τον κομψό σχεδιασμό και δημιουργούν τον τέλειο προορισμό για αξέχαστες διακοπές στην Κρήτη.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ -
ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ

Στο Lyttos Beach Resort, το βιώσιμο μέλλον του κλάδου της φιλοξενίας αποτελεί δέσμευσή μας. Επιδιώκουμε να έχουμε θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και την τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε, στηρίζοντας τους τοπικούς αγρότες και παραγωγούς και δίνοντας προτεραιότητα στα τοπικά προϊόντα. Επιπλέον, στηρίζουμε και εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας ώστε να αναπτύσσει και να ενισχύει συνεχώς τις γνώσεις και τις δεξιότητές του.

Στη καθημερινή λειτουργία του ξενοδοχείου, χρησιμοποιούμε ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό, υδραυλικά συστήματα χαμηλής πίεσης και ηλιακή ενέργεια προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι το οικολογικό μας αποτύπωμα είναι φιλικό προς το περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Το πάρκο φωτοβολταϊκών παράγει καθημερινά ένα megawatt ενέργειας ενώ μειωτές πιέσεως νερού έχουν τοποθετηθεί προσεκτικά σε όλες μας τις εγκαταστάσεις. Με όραμά μας την επίτευξη της βιωσιμότητας και της ευημερίας στον κλάδο της φιλοξενίας στην Ελλάδα, στηρίζουμε την κρητική κοινωνία στην προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Στο Lyttos Beach Resort, πιστεύουμε ότι ο τουρισμός μπορεί να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας και επικεντρωνόμαστε στο να το κάνουμε πραγματικότητα.
Back To Top